arrow-right-altarrow-rightarrow-rightarrowhead-downarrowhead-downarrowhead-rightbordered-arrow-rightclipboardclockeurofileskeylocationmailmailsmarkerphonerecyclescreensscroll-down-altscroll-downsearchsearchtrashtrashcanuser
(0342) 46 24 25
Neem contact op

Overheden

Laagfrequent, omgekeerd, diftar, belonen. Elke gemeenten volgt een eigen strategie om minder restafval en meer grondstoffen te realiseren. De sorteeranalyse geeft inzicht de effectiviteit van maatregelen. Ons Kenniscentrum Afval schetst de rode draad in alle gemeentelijke inspanningen.

Bij speciale projecten bieden we maatwerk en kijken er nodig is om uw vraag te beantwoorden. Soms is dat sorteren per zak, inzoomen op voedselverspilling, meten van de kwaliteit van pmd, of het tellen van de spaarlampen in restafval. Uw vraag is ons antwoord.

Restafval, Grofvuil, GFT, PMD, Oud Papier, Openbare Ruimte, Zwerfvuil, Verpakkingen, Voedsel.

Abonnement aanvragen De modules Trend, Benchmark en Prognose zijn toegankelijk met een abonnement. We verlenen alleen toegang tot uw eigen gemeente. Deze app toont uitsluitend gegevens o.b.v. anonimiteit. Zoeken op gemeente Hier vind u per gemeente de meest recente gegevens over de hoeveelheid afval en grondstoffen (we tonen uitsluitend openbare data). Contact met ons opnemen Wilt u een demo van ons Kenniscentrum Afval of heeft u een andere vraag?
Eureco BV voor:

Niet gevonden wat u zocht?

Bel gerust met onze klantenservice,
wij staan u graag te woord.

(0342) 46 24 25

Contact

Neem contact met ons op