arrow-right-altarrow-rightarrow-rightarrowhead-downarrowhead-downarrowhead-rightbordered-arrow-rightclipboardclockeurofileskeylocationmailmailsmarkerphonerecyclescreensscroll-down-altscroll-downsearchsearchtrashtrashcanuser
(0342) 46 24 25
Neem contact op

Bedrijfsleven

Voor bedrijven binnen de recyclingindustrie kijkt Eureco naar de samenstelling van in- en outputstromen, meten we de calorische waarde van afval gebaseerd op de samenstellingsanalyse, brengen we de import van stoorstoffen in kaart of stellen we een massabalans op.

Bedrijven buiten de afvalbranche kijken naar het grondstofpotentieel in het gemengd bedrijfsafval. Waar kan de afvalscheiding beter. Ook kijken we met bedrijven naar de zuiverheid van terugnemen van geleverd materiaal of naar het vermijden van niet recyclebare verpakkingen.

Abonnement aanvragen De modules Trend, Benchmark en Prognose zijn toegankelijk met een abonnement. We verlenen alleen toegang tot uw eigen gemeente. Deze app toont uitsluitend gegevens o.b.v. anonimiteit. Zoeken op gemeente Hier vind u per gemeente de meest recente gegevens over de hoeveelheid afval en grondstoffen (we tonen uitsluitend openbare data). Contact met ons opnemen Wilt u een demo van ons Kenniscentrum Afval of heeft u een andere vraag?
Eureco BV voor:

Niet gevonden wat u zocht?

Bel gerust met onze klantenservice,
wij staan u graag te woord.

(0342) 46 24 25

Contact

Neem contact met ons op