arrow-right-altarrow-rightarrow-rightarrowhead-downarrowhead-downarrowhead-rightbordered-arrow-rightclipboardclockeurofileskeylocationmailmailsmarkerphonerecyclescreensscroll-down-altscroll-downsearchsearchtrashtrashcanuser
(0342) 46 24 25
Neem contact op

bedrijfsafval

Afvalscan voor Bedrijfsafval 

Onderzoek aan bedrijfsafval heeft in 2022 een duidelijke boost gekregen. Hiermee beschikken we over de meest actuele inzichten, en mogelijkheden voor Zero-Waste en CO2-minimalisatie. Sluit je aan?


Gemeentelijk afval: benchmark en prognose

Voor onze Benchmark en Prognoses voor Gemeenten maken we gebruik van de gegevens over de 2021 en 2022, afkomstig van alle gemeenten in Nederland. Nascheiding speelt een in de prognose een steeds belangrijkere rol. 
Onze kwaliteitsprognose voor PMD is gekoppeld aan de wijze waarop huishoudelijk afval wordt ingezameld: de gebruikte inzamelmiddelen, de inzamelfrequenties en het soort afvalstoffenheffing. We maken met de prognose gebruik van onze eigen meest actuele analyseresultaten voor PMD (2022). 
 

 

Abonnement aanvragen De modules Trend, Benchmark en Prognose zijn toegankelijk met een abonnement. We verlenen alleen toegang tot uw eigen gemeente. Deze app toont uitsluitend gegevens o.b.v. anonimiteit. Zoeken op gemeente Hier vind u per gemeente de meest recente gegevens over de hoeveelheid afval en grondstoffen (we tonen uitsluitend openbare data). Contact met ons opnemen Wilt u een demo van ons Kenniscentrum Afval of heeft u een andere vraag?
Eureco BV voor:

Niet gevonden wat u zocht?

Bel gerust met onze klantenservice,
wij staan u graag te woord.

(0342) 46 24 25

Contact

Neem contact met ons op